Aku Sayang Depa Nih

Saturday, 12 May 2012

Encik Kucing - Kenit Versi Tidur

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat readers yang terhebat dikalangan yang terhebat..aku dah tak nangis dah..hihuhihu =)

hari nih aku nak buat kesinambungan dari entry yang >>NIH<< tentang kucing perasan hensem si kenit tapi yang ni versi kuat tidoq..aku curik gambaq-gambaq nih dari facebook abang ngan kakak ipaq aku..style baq hang si kenit nih..macam macam perangei dia nih..jom cekidaud~



hah..ni lah si kenit..suka hati adik tiri belah mak sedara kawan baik dia ja tidoq atas lappy tuh..orang nak buat kerja kot..ka si kenit nih penat online?haihh


ni lagi satu..kemain lagi..bergayut ngan awek mana tah sampai tertidoq..melambung la bil abang aku bulan nih..hai lah kenittt..kantoi!


ololo..maja la konon??hang dah penat ghiau sana sini baru hang reti nak dok diam kenet noh..


errr..kantoi lagi lah kenit..len kali dah buat sepah tu g lah nyorok jauh-jauh sikit..setakat sorok kepala bawah surat tuh bajet orang tak nampak ka??habis la hang kenit kena piat...


hamboihhh hang..buruk perangeii..kena geletek tau la nasib hang..hahaha


control ayu lettew..teman kakak ipaq aku buat kerja sampai tertidoq..kesiann..macam macam lah hang ni kenit..


hahh..ni nak curik tulang lah ni..orang penat dok buat kerja hang sedap tidoq..pandai pulak tu cari port nyorok..kentt..kenitt..



alahai kesiannya kenitt..comey lah hang tidoq macam nih..rasa nak luku ja kpala hang..hahahaa


macam biasa lah..gaya tidoq pebret dia..burok perangeiii haihh kenitt!



hamboihhh..kemain lagi tuh..tengol la ekoq dia..parking cantek ja celah tuh..


tak payah nak describe lagi lah posing nih..memang pebret dia pon.. 


ololo schweetnyaa kenit..ni tidoq merajuk ka hapa?al maklong laa abang aku bawak balik kucing baru..tergugat lah tu..hang tu dah tua kenit, tak payah nak gedik sangat lah..hahaha

hurmm..amacam?style dak si kenit nih?macam-macam pe'el si kenit nih kan..banyak lagi aksi-aksi menarik si kenit nih..tunggu next part lah pulak ye =) 

credit to :: bang ngah & kak nik (owners) 

nota pelipat lutut :: untung lah abang ngan kakak ipaq aku dapat kucing weird nih..

14 comments:

CikMunBlogger said...

wah ! hebat nye kenit nie . nie yang rasa macam nak nie . hehe . comel laa tengok kucing tidur telentang . hehe

Mk Syahir said...

bukan comel..buruk perangeii..hihi

rAIHan said...

huwaaa...tak suka kucing. nak goreng sama dia sebab dia comel!! haha

Mk Syahir said...

dia gedik lah..hahhaa

Ardini Izzati said...

Aduhai Mk. Kucing hang memang hebakk lah. Kalah retiss! Haha.

p/s : Takdak modal nk hapdet. Macammana ni??

CiK FizA said...

comelnya kenit ! Suka tgk kucing comel2, tapi geli nak pegang. Rasa lembik2 je. Ngee :DD

Mk Syahir said...

dini :: update lah tentang saye..hihihi

cik fiza :: errr..pelik pelik lah awok ni..hihihi

Lady said...

ololo, comey nye, advance nye kucing nie, pilih tempat baikk punye nk tido tuh..

Fiza Diaries said...

comell jee tgk kenit.. fiza suka sangat dgn kucing nii.. nak bela tapi mak tak kasi.. sedih.. harap main kucing jiran je laa.. :'(

sHiMi sHinHae~ said...

comel nyeeeeee !!momo sy suka kcow sy time nak on9 ~~jeles lah tu xpeduli kat dye ^_^ slagi xlyan selagi tu gigit2 n dok dpn skrin ,,pijak2 lappy apatah lg ~_~

bai baizura said...

waahhh. tiru gaya sape la kenit ni kan tido terbongkang gitu gaya:p

DilaMilin said...

salam..
macam2 gaya si kenit ni tidur ye. hehe. dulu pun saya ada kucing nama kenit. tapi hilang entah kemana..huhu..

Tihara said...

wahh cumel..bersih jer :)

Nurul Ainee ♥ said...

Gelak sampai berjurai airmata . kenit-2

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Mentelaah Belog Hina Bina Saya
Sila Tinggalkan Komen Anda Pula =)